Om oss

Jag som har startat Häxan Hulda heter Ulrika Hallgren och bor i Roma som ligger mitt på Gotland. Häxan Hulda kom till våren 2013 då min mamma köpte en overlock-maskin. Den skulle endast flytta in hos mig för en kort period men har inte flyttat ut sedan dess. Jag upptäckte alla härliga och färgglada tyger som fanns på marknaden och började skapa. Jag blandade ofta tyger, färger och mönster efter humör och sinne.

Då tillverkade vi allt från tröjor, byxor, bodies och filtar. Allt i en design som passar både killar och tjejer samt till alla tillfällen.

Våren 2015 började ett nytt kapitel i Häxan Huldas historia vi öppnade vår butik på Kung Magnus väg och det har blivit mycket mer än barnkläder sedan dess.

Ni kan idag handla av oss både på nätet och i butiken i Visby. Vi har idag ett stort utbud av träleksaker, färgglada ekologiska barnkläder vi har även ett stort utbud av barnkläder i ull.

Tanken med vår butik är att ni ska hitta färgglada barnkläder, hållbara leksaker som kommer ge många stunder av glädje för både barn och vuxna.