OM BUTIKEN

Det har alltid funnits i mina tankar att få vara egen företagare och jag har alltid känt en stor passion för det. Att det en dag slog in känns ibland ganska overkligt man får nypa sig i armen och stanna upp och njuta. Min resa började 2013 jag gick ner i tid på mitt då varande jobb och med hjälp av familjen så fick jag till det. Jag öppnade min första butik på en bakgata i Visby och den låg ett stenkast från stora shopping gatan under sommaren så vi hade tur och fick besök av endel kunder som hittade till oss. På den tiden så sydde vi lite grann själv och det är min mamma som har givit mej endel kunskap om sömnad. Som många andra så var det inte givet att det skulle bli barnkläder och barnprodukter utan det kom bara helt naturligt. Det är väldigt roligt att få ta del av det stora utbudet som finns till barn allt från fina kläder till pedagogiska leksaker.

 

En personlig butik

När vi startade Häxan Hulda började vi med en enkel webbutik som en kompis hjälpte mig att fixa och redan då så var det viktigt för oss att skapa en personlig butik. Jag har jobbat många år inom servicebranschen inom Statoil och Ica där service, hjälpsamhet och att kunna leverera bra kvalitativa produkter och det har jag tagit med mig in i mitt företagande. Vi har under åren växt som företag men vi värnar förfarande om att var hjälpsamma och vänliga mot våra kunder. Alla våra ordrar packas med stor omsorg och glädje och vi har dagligen kontakt med våra kunder via mail eller på sociala medier för att kunna hjälpa till på bästa sett. Det roliga med att vara företagare är att lära känna andra människor kunder som vänner och att få utbyta ide´r och tankar.

Vi försöker att erbjuda ett stort utbud av barnkläder av olika slag. Ni hittar barnkläder i ekologisk bomull eller i olika ullblandningar vi gillar färgglada barnkläder som barn gillar. Ni hittar även en del träleksaker och barnprodukter från varumärken som Sebra, Done By Deer och barnkläder från Maxomorra, Villervalla och JOHA:

Namnet Häxan Hulda varför då ?

Ja det kan man undra hur kan man komma på ett så knasigt namn på ett företag som Häxan Hulda, endel gillar det mer endel mindre. Det är mina gamla arbetskamrater som har hjälp till att komma på det. Jag är en driven person jobbar gärna hårt framåt och säger gärna vad jag tycker det är endel av min personlighet. Men jag är även en väldigt snäll och ödmjuk person och gillar inte orättvisor eller att någon far illa. Idag har vi vår fysiska butik ett stenkast från östercentrum i Visby och vi har utvecklar vår webbutik kontinuerligt tycker ni att vi ekrar späntade så är ni varmt välkomna till oss !