Joha barnkläder

Barnkläder i naturliga material

Joha barnkläder är ett av Skandinaviens största tillverkare av underkläder och nattkläder gjorda av ull och bomull för spädbarn och barn. Företaget grundades 1963 och driv på samma sätt som för 50 år sedan. Det är kompromisslös kvalitet, och den bästa ullen, hållbar och utsökt design. Joha barnkläder var det första företaget som producerade ylle underkläder för barn & baby och har under de senaste 35 åren varit bland de ledande varumärket på den europeiska marknaden. Med sitt stora ut bud av barnkläder i ull hittar man alltid något som passar. Man hittar även underkläder till vuxna som passar in till vardags eller när man motionerar.alltid varit att använda den bästa merinoullen av absolut högsta kvalitet som tåls att användas och tvättas om och om igen.

Ullkläder till barn

Johas barnkläder i ull har en stor förmåga att absorbera fukt och hålla ditt barn torrt och varmt. Ullkläder har den goda egenskapen att öka barnets välbefinnande och hälsa. Flera undersökningar har också visat att ull förbättrar sömnmönstren hos bebisar och småbarn. Ullen isolerar och reglerar naturligt kropps temperaturen bevarar värmen när det är kallt och kyler kroppen när det är varmt. joha ullkläder är perfekt för både vinter och sommar. Dessutom är ull skonsam mot huden – och för särskilt känsliga hudtyper har Joha barnkläder utvecklat en kvalitet av ull på utsidan och bomull på insidan.

Stort utbud av Joha ull

Vi är stolta över att kunna erbjuda ett stort sortiment av joha ullkläder. Ni hittar många barnplagg i merinoull som är väldigt mjukt och skonsamt för barnens hud. Det finns allt från klänningar, bodys,tröjor och ullfiltar många av ullkläderna kan man använda under årets alla årstider. Bara för att kläderna är i ull så behöver de inte vara tråkiga utan ni hittar många fina mönster och färger.

Joha ullkläder rea

Vi har vid ett par tillfällen joha ullkläder rea. Då har ni chans att kunna fynda plagg som kommer att utgå eller finns ett fåtal kvar av. Vi har även olika ”deals” under säsongerna då har man även chans att fynda kläder från Joha.

 Barnkläder i ull

Joha barnkläder fäster stor vikt vid miljövänlig produktion och var ett av de första danska företag som är godkända att använda EU Ecolabel på sina produkter. Denna märkning ges endast till företag som kan visa att deras produkter uppfyller de stränga miljökrav. Dessutom har de flesta av deras ullprodukter ackrediterade av internationella Woolmark certifikat.
Woolmark är en av de mest kända textilmärkningssymboler. Produkter som bär denna etikett testas i enlighet med Woolmark strikta krav. Det garanterar bästa kvalitet och renhet av ull.

Joha Arctic Zone

JOHA Arctic Zone är ett samarbete med Julie Berthelsen. Hon är halvdanska / halvgrönlänska kollektionen är inspirerad av Grönlands natur och vilda djurliv. Kollektionen är en del av ett välgörenhetskoncept.

Idén kom till när Julie själv blev förälder hon blev väldigt intresserad av barnkläder. Hon kontaktade JOHA och frågade om de var intresserade av ett samarbete och det var 2015.

Julies ambition var att skapa en kollektion i högsta möjliga kvalitet. Det är viktigt att den skall göra något positivt för just Grönland. För varje klädesplagg som JOHA säljer skänkes en del till att hjälpa ett barn på Grönland i form av kläd donation.

Donationerna hanteras av NGO NGO som drivs av Julies syster. Julie är ambassadör för barnorganisationerna ”Red Barnet”, ”Børnehjælpsdagen”, WWF, ”Det Grønlandske Julemärke för Konst & Kultur” och ”Hjerteforeningen”.