Haklappar

Ekologiska haklappar

När barnen börja äta är det praktiskt med haklappar som skyddar kläderna och fångar upp mat för det kommer garanterat bli kladdigt. När man börjar med de första måltiderna med smakportionerna så kan det vara bra med en mjuk haklapp med en liten ficka fram. När barnet börjar bli lite äldre och vill sitta med när vi vuxna äta och gärna inta samma måltid så vill man gärna ha en haklapp med en större uppsamlings ficka barnen brukar äta med sina händer och det kan se ut som en smärre katastrof.

 Praktiska haklappar

Vi har valt att sälja haklappar från Danska Franck & Fischer i 100% GOTS certifierat ekologisk bomull. Haklappen har ett akrylvax fram till för skyddande funktion och är tryckt med giftfria färger och fri från PVS, ftalater och giftiga färger. Den har en praktis uppsamlingsficka och man knäpper enkelt fast eller tar av dem med det ställbara kardborreband.

Skötselråd: Du rengör den lättast genom att skölja av den eller diska den med diskmedel. Man kan även tvätta den i tvättmaskinen på 30 grader se till att kardborrebandet är stängt.

Giftfria haklappar

Haklapp från Danska Franck & Fischer i 100% GOTS certifierat ekologisk bomull. Haklappen har ett akrylvax fram till för skyddande funktion och är tryckt med giftfria färger och fri från PVS, ftalater och giftiga färger. Den har en praktis uppsamlingsficka och man knäpper enkelt fast eller tar av dem med det ställbara kardborreband.

Skötselråd: Du rengör den lättast genom att skölja av den eller diska den med diskmedel. Man kan även tvätta den i tvättmaskinen på 30 grader se till att kardborrebandet är stängt.

Gör ett besök i vår Webbutik och handla online !

Ni kan alltid kontakt oss om ni vill ha hjälp att rådgöra om våra produkter eller om det är något ni söker mail till haxanhulda@gmail.com Ring oss på tel: 0707350678

ekologiska haklappar från Franck&fiscker