HÄXAN
HULDA

Ulrika Hallgren

Välkommen till Häxan Huldas webbutik!

Häxan Hulda tillverkar högkvalitativa barnkläder i en småskalig design. Jag arbetar med ekologiska och ÖKO-tex märkta tyger vilket innebär att slutprodukten är fri från de kemikalier och rester som är skadliga för barn.

Om Häxan Hulda

Jag som har startat Häxan Hulda heter Ulrika Hallgren och bor i Roma på Gotland. Häxan Hulda kom till våren 2013 då min mamma köpte en overlock-maskin. Den skulle endast flytta in hos mig för en kort period men har inte flyttat ut sedan dess. Jag upptäckte alla härliga och färgglada tyger som finns på marknaden och började skapa. Jag blandar ofta tyger, färger och mönster efter humör och sinne.

Jag syr allt från tröjor, byxor, bodies och filtar. Allt i en design som passar både killar och tjejer samt till alla tillfällen.

Jag använder i möjligaste mån ekologiska och ÖKO-tex godkända tyger och tycker att vi alla ska försöka ge våra barn det bästa och värna om vår miljö.

Våren 2015 började ett nytt kapitel i Häxan Huldas historia vi öppnade vår butik på Kung Magnus väg och det har blivit mycket mer än barnkläder. Nu har vi träleksaker, ekologiska tandborstar, ekologisk deo, vi säljer även kläder från Maxomorra, Freds World, Hummel och Joha

Tanken med butiken är att du ska kunna hitta ekologiska eller giftfria produkter som du är i behov av i din vardag till rimliga priser – en godisbutik för den som vill leva ett sundare liv och erbjuda det bästa till nära och kära.

häxan hulda giftfritt & ekologiskt
Häxan hulda giftfritt & ekologiskt