giftfria träleksaker

Giftfria träleksaker

Ekologiska träleksaker

Det är härligt med genuina giftfria träleksaker det för ens tankar bakåt i tiden då mina föräldrar var små och man hade en träbil eller någon annan träleksak som man har skapat med sina egna händer av överblivna stumpar man hittat. Jag blir själv mer och mer upprymd av alla härliga giftfria träleksaker som poppar upp de har mjuka former är välgjorda luktar gott och man kan känna sig lugn som förälder att barnen inte får isig en massa skadliga ämnen när de leker.

Leksaker i giftfria material

Materialen från våra giftfria träleksaker kommer från hållbart skogsbruk där man även ser till att det återplanteras skog och man använder även gummiträ i många leksaker. Alla giftfria träleksakerna är målade/lackade med vatten baserade färger/lacker och man börjar använda organiskt lim mer och mer.

Pedagogiska träleksaker

Hos oss hittar ni roliga presenter till den nyfödda bebisen som fina babyskallror, mobiler och badleksaker eller när man ska på barndop då man brukar man klia sig i huvudet över vad man ska ge det älskade barnet, helst vill man att det ska var något fint minne som den kan bär med sig. Ni hitta även klassiska pedagogiska giftfria träleksaker som bultbrädan, sorteraren eller regnbågs tornet med alla färgade ringar.
När barnen börjar bli större så är leksaks mat i trä populärt man vill ju göra som sin mamma och pappa vara med i köket och skär med kniv och delar grönsaker eller baka härliga bakverk och bjuda på kaffe och kaka. Ni hittar även klassiska tågbanor då man kan köpa till bilar eller bodgårdsvärld som kan bygga på med och har man kvar någon tågbana eller hittar på loppis så går det bra att koppla på den man. Vi kan även erbjuda roliga familje spel som coodbreaker, fiskespel, fyra i rad eller fia med knuff.

Gör ett besök i vår Webbutik och handla online !

Ni kan alltid kontakt oss om ni vill ha hjälp att rådgöra om våra träleksaker eller om det är något ni söker mail till haxanhulda@gmail.com Ring oss på tel: 0707350678

Varmt välkomna Ulrika & Yvonne

 

giftfria träleksaker häxan hulda