Färgglada Barnkläder

Ekologiska färgglada barnkläder

Coola – praktiska – snygga – miljövänliga- färgglada barnkläder. Idag finns det ett stort utbud av härliga kläder. När barnen är små vill man att barnens kläder ska vara giftfria. Man ska känna sig lugn och trygg som förälder. Men så en dag har barnen växt och de ställer helt andra krav än va de har gjort när de var mindre. Då vill de ha trendiga snygga barnkläder som sitter snyggt. Men de ska ändå vara enkla att bära då de är ute och leker på raster och fritiden

Ekologiska & giftfria barnkläder

Jag har många funderingar kring barnkläder till barn som är mellan 7 år och uppåt. De vill var mer klädda eller hur ska man säga. De gillar kanske inte de allra färggladaste barnkläder men man vill ju ändå att de ska vara klädda på ett praktiskt sätt. Vi försöker hitta kläder som ska passa både små och stora barn. De ska helst vara ekologiska och giftfria så man sparar på miljön och ger barnen det bästa.

Barnkläder från Villervalla & JOHA

Till de mindre barnen har vi valt det färgglada barnklädes märken som Villervalla & Maxomorra.Där hittar ni bodys, byxor & klänningar i färgglada mönster. Ni hittar även delar av deras kollektion i ekologisk bomull. Kvalitet på deras kläder är verkligen bra !  Barnen tycker de är väldigt sköna att leka och springa i.  Vilket jag tycker är viktigt när man väljer sina kläder till sina barn.

Ni hittar även JOHA Barnkläder som har stort utbud av Ullkläder till små och stora barn. Dessa barnkläder kan man bära året runt då ullen har så bra egenskaper den reglerar värmen på ett otroligt bra sätt.

Joha barnkläder är ett av Skandinaviens största tillverkare av barnkläder. Som är gjorda av ull och bomull för spädbarn och barn.  Dom har en kompromisslös kvalitet, den bästa ullen, hållbar och utsökt design helt enkelt. Joha var det första företaget som producerade ylle & underkläder för barn. Joha har under de senaste 35 åren varit bland de ledande varumärket på den europeiska marknaden. Med sitt stora ut bud av barnkläder hittar man alltid något som passar. Här hittar ni certifierade barnkläder som är Woolmark, Eco label, svanenmärkt och mulesing-fri.

Färgglada varumärken som Villervalla & Maxomorra

Jag personligen älskar färg och det avspeglar oss i vårt företagande. Då många av våra klädes märken är färgglada och i fina mönster vilket till talar barn. Det finns även en eftertanke när man har designat barnkläderna. Barnet kan ta det med sig det in i sin lek. UBANG har tillverkat en tröja med en elefant då snabeln går ut i ena ärmen så man kan leka elefant.
Vi har även valt ut några barnklädes märken som riktar sig till de äldre barnen upp till 10 år. De har snygga design och mönster men de ska ända vara praktiska för att klara dagens aktiviteter. Det kan vara lite svårare att hitta ekologiska barnkläder när de kommer upp i åldern men vi försöker göra vårt bästa.

Gör ett besök i vår Webbutik och handla online !

Ni kan alltid kontakt oss om ni vill ha hjälp att rådgöra om våra produkter eller om det är något ni söker mail till haxanhulda@gmail.com

Varmt välkomna Ulrika & Yvonne