Ekologiska giftfria barnkläder

Giftfria barnkläder

När man som förälder väljer att handla ekologiska giftfria barnkläder väljer man det bästa för sina barn och miljön !
Kläder för våra barn måste vara på modet och hållbara, när barnkläderna dessutom är gjorda av ekologisk bomull är miljövänliga och fri från skadliga kemikalier är det med stor glädje för både föräldrar och barn.

Barnkläder

När man odlar bomull används kemiska gödningsmedel och bekämpningsmedel för att undvika skador på skördarna.
Bekämpningsmedel tränger igenom huden men kan också inandas, exponering genom hantering av bekämpningsmedel är potentiellt giftiga för de som arbetar med bomullen.
Spår av bekämpningsmedel, konstgödsel och avlövningsmedel kan hittas i bomull efter skörd. Sådana gifter påverkar den som kommer bära plagget.

Hos Häxan Hulda hittar du stort utbud av ekologiska giftfria barnkläder i 100% ekologisk bomull. Våra barnkläder är producerade i organiska material i alla led och färgning och tryck är fria från ftalater och PVS. Man märker stor skillnad på barnkläder där bomullen är odlad ekologisk både på kvalitén och hållbarhet. Man vill ha bra kvalité på sina ekologiska giftfria barnkläder så att man kan avvända dem i lång tid framåt.

Trendiga barnkläder

Hos Häxan Hulda hittar ni varumärken från bl.a Villervalla med sina färgstarka färger och prints. Vi har även många Danska märken som JOHA, UBANG och Mp Denmark som kommer med det senaste inom barnmode. Ni hittar många fina babyplagg från storlek 44-86 men ni hittar även coola barnkläder till de större barnen till storlek 152 som kanske vill vara lite mer moderiktiga men vill kunna använda ekologiska material i sina kläder.

Gör ett besök i vår Webbutik och handla online !

Ni kan alltid kontakt oss om ni vill ha hjälp att välja rätt storlek eller om det är något ni söker mail till haxanhulda@gmail.com Ring oss på tel: 0707350678

Varmt välkomna Ulrika & Yvonne !

ekologiska giftfria barnkläder