Ekologiska barnskor

Klimatsmarta barnskor

Här hittar du klimatsmarta, miljövänliga ekologiska barnskor hur häftigt är inte det ! för några år sedan kändes det väldigt främande och långt bort men nu kan man som medveten förälder hitta snygga ekologiska barnskor.
Vi har valt att sälja barnskor från PLAE de erbjuder trendiga sneakers i många fina färger och deras tillverkning påverkar minimalt på miljön.

Vårt val skor från PLAE

PLAE barnskor tar varje steg för att minimera vår klimatpåverkan genom sourcing. PLAE barnskor tillverkas i återvunna och giftfria material, de tillverkas i en fabrik som drivs av solenergi som även är arkitektonisk utformad för att minska energiförbrukningen.
Vi har även valt att vara återförsäljare för Danska Bundgaards skor de har tillverkat barnskor i tre generationer sedan starten 1904. Här tillverkar man barnskor som passar barns fötter i hög kvalité och snygg design.

Finskor till Gummistövlar

Hittar ni ekologiska barnskor från PLAE vi har ett par modeller på lager men kan enkelt beställa hem skor efter ert önskemål. Vi har även fina gummistövlar i naturgummi i härliga färger, kanske gula som Lotta på Bråkmakargatan har när hon står och hoppar i vattenpölarna utanför affären. Ni hittar även ett par modeller barnskor från Danska Bundgaard där kan vi även beställa hem efter önskemål som fina barnsandaler till sommaren eller ett par fina skonskor fodrade med ull till vinter.

Gör ett besök i vår Webbutik och handla online !

Ni kan alltid kontakt oss om ni vill ha hjälp att rådgöra om våra barnskor eller om det är något ni söker mail till haxanhulda@gmail.com Ring oss på tel: 0707350678

Varmt välkomna Ulrika & Yvonne