Ekologiska barnkläder Maxomorra

Maxomorra

Är ett fantastiskt barnklädes märke. Med sin stora valmöjlighet och färgmix finns det alltid något som passar någon. Ekologiska barnkläder Maxomorra finns från prematurstorlek 40 till barn som är i skolåldern 146/152 och deras barnkläder är utformade för att barn ska kunna leka och röra sig fritt i sin lek. Ni hittar allt från härliga bodys, tröjor underkläder i ekologiska material i bra kvalité.

Ett barns hud är känslig i jämförelse med vuxna. Därav deras hud kommer att vara extra känsliga för skadliga kemikalier och gifter. Ekologiska barnkläder Maxomorra är helt fri från kemikalier och är därför perfekt lämpad för ditt barns känsliga behov.

Svensk barnkläder från Maxomorra

Maxomorra är ett svenskt barnklädes märke som har använt GOTS certifierat bomull sedan 2008 och är ett GOTS certifierat barnklädes märke sedan 2011. Maxomorra använder ekologisk bomull av högsta kvalité och det av speglar sig i barnkläderna då de inte krymper eller blir noppriga eller tappar färgerna. Du kommer bara älska dem så dina barn !

Bomullen som används är certifierad enligt Control Union och GOTS vilket göra att barnkläderna får sin egen märkning och man har följt produkten från frö till färdig produkt. Maxomorras barnkläder är tillverkade i Indien och arbetsförhållanden hos leverantörerna följer och kontrolleras utefter det europeiska regelverket The Business Social Compliance Initiative (BSCI). Naturligtvis är alla färger för tryck och färgning giftfria nu är även deras velour tillverkad med 100% GOTS certifierad ekologisk bomull (innehåller även 20%polyester).

Visst är ekologiska baby & barnkläder

Dyrare än vanliga barnkläder men fördelar som det för med sig  göra det verkligen värt det. Det skydda ditt barns hälsa och de som jobbar med klädproduktionen och det är en viktig uppgift och ekologisk produktion i alla led är det bästa verktyget för denna strävan. Gå grönt för att skydda ditt barn och miljön. Se till att ditt barn och världen sparas från föroreningar för kommande generationer.

Gör ett besök i vår Webbutik och handla online !

Ni kan alltid kontakt oss om ni vill ha hjälp att rådgöra om våra produkter eller om det är något ni söker mail till haxanhulda@gmail.com Ring oss på tel: 0707350678

Varmt välkomna Ulrika & Yvonne.