Ekologiska Badleksaker

Badleksaker

Oli & Carols ekologiska badleksaker är gjorda av 100% naturgummi från Hevea Malaysian trädet. badleksakerna är handmålade med matta färger som inte är skadliga för barn att leka med eller tugga på. När barnen är små så vill man att de använder giftfria badleksaker då de ofta biter och har de nära sina ansikten och kroppar. Vi kan verkligen rekommendera dessa  leksaker som är Biologiskt nedbrytbara , hållbara och miljövänlig !

Giftfria Badleksaker

Helt giftfria och fria från PVC , BPA , ftalater och nitrosaminer.
Oli & Carols leksaker är MOLD fria efter som de inte har hål i sig, men ändå hålla de sig flytande.

Biologiskt nedbrytbara leksaker

Oli & Carol är ett nytt företag från Barcelona som specialiserat sig på att designa naturgummi leksaker för barn.Dessa ekologiska badleksaker är gjorda av 100% naturgummi fån Hevea trädet som är säkra att tugga på eller att ha i badet. Oli & Carols naturgummi produkter är handgjorda och är naturliga, ekologiska, och biologiskt nedbrytbara, färgerna som används är inte skadliga för barn. Designen är inspirerad från 60-70 talet med färgtoner i svart vit och lugna naturliga färger. Oli & Carol är två sysstra på 15 och 20 år som bestämde sig för att starta ett företag. Dom älskar design och naturen och ville skapa ekovänliga produkter som man kan njuta av och ha roligt med. De erbjuder en varierad kollektion av naturgummi leksaker med olika former och färger som är perfekta för barn.

Gör ett besök i vår Webbutik och handla online !

Ni kan alltid kontakt oss om ni vill ha hjälp att rådgöra om våra produkter eller om det är något ni söker mail till haxanhulda@gmail.com

Varmt välkomna Ulrika & Yvonne

ekologiska badleksaker