ekologisk deodorant

Ekologisk deodorant

Naturligt giftfri deodorant

Ekologisk deodorant från Deolicious är en helt ny, naturlig, giftfri och ekologisk creme-deodorant. Otroligt effektiv mot svettlukt och minskar även mängden svett på ett naturligt sätt utan aluminium och andra kemikalier. Istället för att dölja svettlukten med en parfym, jobbar Deolicious med att eliminera bakterierna som orsakar lukten. Vid applicering doftar den friskt och lite mint-aktigt, men blir sedan helt doftfri och kan användas av både män och kvinnor i alla åldrar.

Innehållsförteckningen på en konventionell deodorant är oftast lång och obegriplig, och listar ämnen som vi inte vill ha på eller våra kroppar. Ingredienserna i Deolicious är få, 100%ekologiska och närande och helt naturliga.

Ekologisk deodorant

Deolicious ekologisk deodorant är noggrant säkerhetstestad vid Eviderm Institute av Marie Lodén, apotekare med fördjupning inom toxologi och docent i experimentell dermatologi. Självklart har varken slutprodukten eller någon av ingredienserna testats på djur. Den är handgjord på Gotland och känns

Smörj med rena fingrar in en ärtstor klick Deolicious i armhålan. Den går snabbt in i huden. Vänta några sekunder innan du klär på dig, så slipper du fettfläckar på tröjan.

Har du tidigare använt en konventionell deodorant, är dina svettkörtlar igenpluggade och det kan ta en tid innan din kropp rensat ut gifterna från den gamla deon. Därför kan det ibland till en början verka som om Deolicious inte fungerar. De flesta märker en enorm effekt redan efter första användandet. Ge det en vecka så ska du se att den gör under även för dig!

Förvara din deo i rumstemperatur, max 23 grader. Vid varmare temperatur smälter den. Rör om ordentligt och ställ den i kylen så stelnar den till igen!

Får du vita märken på dina svarta kläder tar du bara en torr handduk och borstar bort dem.

Undvik allergier

Det är ytterst ovanligt att Deolicious framkallar allergiska reaktioner, men vet du med dig att du är väldigt känslig rekommenderar vi att du gör ett allergitest innan användning. Smörj in ett litet område på undersidan av armen och låt sitta ett dygn. Får du klåda eller om det uppstår rodnad är du troligtvis överkänslig och bör inte använda Deolicious. Skulle du få en reaktion blir vi tacksamma om du meddelar oss på info@deolicious.se. Vi tar inte ansvar för eventuella allergiska reaktioner som uppstår vid använding av Deolicious.

Jag kan själv rekommendera denna ekologiska deodorant då jag har använt den i över 2 år och bara älskar den.