Coola barnkläder

Coola ekologiska barnkläder

Coola barnkläder som är både praktiska, snygga, miljövänliga, giftfria och ekologiska. När barnen är små vill man att barnens kläder ska vara giftfria, man ska känna sig lugn och trygg som förälder. Men så en dag har barnen växt och de ställer helt andra krav än va de har gjort när de var mindre. Då vill de ha trendiga snygga barnkläder som sitter snyggt men de ska ändå vara enkla att bära då de är ute och leker på raster och fritiden

Ekologiska & giftfria barnkläder

Jag har många funderingar kring barnkläder till barn som är mellan 7 år och uppåt de vill var mer klädda eller hur ska man säga, de gillar kanske inte de allra färggladaste kläder men man vill ju ändå att de ska vara klädda på ett praktiskt sätt. Vi försöker hitta coola barnkläder som ska passa både små och stora barn och de ska helst vara ekologiska och giftfria så man sparar på miljön och ger barnen det bästa.

Barnkläder från LOUDLY och HUMMEL

Till de mindre barnen har vi valt att sälja babykläder från Maxomorra och UBANG där kläderna är gjorda i 100% ekologiskt bomull och inte är skadliga för barnens hud och kroppar. Jag personligen älskar färg och det avspeglar oss i vårt företagande då många av våra klädes märken är färgglada och i fina mönster vilket till talar barn. Det finns även en eftertanke när man har designat barnkläderna så barnet kan ta det med sig det in i sin lek, UBANG har tillverkat en tröja med en elefant då snabeln går ut i ena ärmen så man kan leka elefant.

Coola barnkläder

Vi har även valt ut några barnklädes märken som riktar sig till de äldre barnen upp till 14 år. De har snygga design och mönster men de ska ända vara praktiska för att klara dagen, det kan vara lite svårare att hitta ekologiska barnkläder när de kommer upp i åldern men vi försöker göra vårt bästa.

Gör ett besök i vår Webbutik och handla online !

Ni kan alltid kontakt oss om ni vill ha hjälp att rådgöra om våra barnkläder eller om det är något ni söker mail till haxanhulda@gmail.com Ring oss på tel: 0707350678

Varmt välkomna Ulrika & Yvonne