joha barnkläder

Joha barnkläder

Barnkläder i naturliga material

Joha barnkläder är ett av Skandinaviens största tillverkare av underkläder och nattkläder gjorda av ull och bomull för spädbarn och barn. Företaget grundades 1963 och driv på samma sätt som för 50 år sedan. Det är kompromisslös kvalitet, och den bästa ullen, hållbar och utsökt design. Joha var det första företaget som producerade ylle underkläder för barn och har under de senaste 35 åren varit bland de ledande varumärket på den europeiska marknaden. Med sitt stora ut bud av kläder hittar man alltid något som passar. Man hittar även underkläder till vuxna som passar in till vardags eller när man motionerar.alltid varit att använda den bästa merinoullen av absolut högsta kvalitet som tåls att användas och tvättas om och om igen.

Ullkläder till barn

Ull har en stor förmåga att absorbera fukt och hålla ditt barn torrt och skyddar barnets hälsa och välbefinnande. Flera undersökningar har också visat att ull förbättrar sömnmönstren hos bebisar och småbarn, med  sin isolering reglerar ull naturligt temperatur – varm bekväm när det är kallt och kyler kroppen när det är varmt ull är naturens eget mirakel material. Perfekt för både vinter och sommar. Ull är fukt absorberande och kan absorbera upp till 40 procent. av sin egen vikt, där bomull för jämförelse upptar endast 8 procent. Dessutom är ull skonsam mot huden – och för särskilt känsliga hudtyper har Joha utvecklat en kvalitet av ull på utsidan och bomull på insidan.

 Barnkläder i ull

Joha barnkläder fäster stor vikt vid miljövänlig produktion och var ett av de första danska företag som är godkända att använda EU Ecolabel på sina produkter.
EU Ecolabel EU Ecolabel ges endast till företag som kan visa att deras produkter uppfyller de stränga miljökrav har rätt att använda märket. Dessutom har de flesta av deras ullprodukter ackrediterade av internationella Woolmark certifikat.
Woolmark är en av de mest kända textilmärkningssymboler. Produkter som bär denna etikett testas i enlighet med Woolmark strikta krav. Det garanterar bästa kvalitet och renhet av ull.

Nyligen fick vi ”Animal Welfare” certifikat.J

JOHA ekologiska joha barnkläder ullkläder