hummel barnkläder

Hummel barnkläder

Hummel kläder för aktiva barn

Med rötter i idrottsvärlden har Hummel barnkläder  fokuserat på kläder till barn som ska tål värme och vara enkla och trevligt att röra sig i. Detta innebär att oavsett vilket klädesplagg du köper till ditt barn, så ska han eller hon kunna idrotta eller kunna vara med i aktiv lek. Det gör att plaggen får många användnings områden och kan jag som förälder tycka är bra, passa på gympan barnens idrottsaktiviteter och hemma.

Barnkläder med funktionalitet – komfort – kvalitet

För att göra kläder som är så ”familjevänliga” som möjligt fokuserar vi på tre saker: funktionalitet, komfort och kvalitet. Vi testar kvaliteten på våra kläder noggrant och tänker på barnens behov – särskilt de aktiva barns behov. Därför är våra produkter hållbara och bekväma med ett aktiv snitt och en hel del funktioner som gör vardagen lite trevligare och enklare för dem – och för deras föräldrar. Många av Hummels barnkläder är OEKO-tex certifierade standard 100 det är en stor fördel och gör barnkläder ännu bättre.

Hummel och världen

Alla Hummels produkter är utvecklade med stor hänsyn till människor, djur och miljö. Vi ställer höga krav på våra leverantörer. Dessutom är vi involverade i flera projekt i tredje världen som Sierra Leone och Afghanistan, där fokus är att skapa gemenskap och utveckling genom olika sportaktiviteter.